http://digitalaccomplice.com/tips-for-choosing-a-video-interview-location
Consells per triar un vídeo Entrevista Ubicació
Un dels formats més populars de vídeo és "L'Entrevista" i no és difícil veure per què.Entrevistes en vídeo poden ser relativament barat i fàcil de produir, el que requereix planificació mínima i sovint proporciona un valor real per al públic objectiu . En seleccionar una ubicació per les seves entrevistes, probablement hauria primer de decidir si en interiors oa l'aire lliure té més sentit, llavors reduir específicament on funcionaria millor entre les opcions disponibles. Per ajudar a avaluar les possibilitats per les seves entrevistes, donem una ullada als pros i els contres típics de cada un.
Ubicacions d'interior
En termes generals, les entrevistes d'interior tendeixen a oferir més oportunitats per al control. El descompte comercial és que sovint pot ser avorrit / lleig i maldestre causa de limitacions d'espai. Fem una ullada a alguns dels sospitosos habituals.
Estudi: El lloguer d'un estudi de producció de vídeo és la millor manera d'assegurar-se que té el major control i opcions per a la seva entrevista. El descompte comercial és que hi ha un cost associat tant amb el lloguer del local, així com la velocitat i el temps de producció necessari perquè es vegi de la manera desitjada. Com a regla general, per sessions d'estudi que cal esperar com a mínim $ 1-3K sobre del cost necessari per disparar en altres llocs.
Edifici d'oficines : Per vídeos d'empresa B2B, aquesta és una opció natural. L'ajuda a la seva audiència "conèixer" la seva empresa i començar a eliminar "barreres al desconegut '.Es pot crear confiança i augmentar l'autenticitat. A diferència d'un estudi, que en general no implica costos addicionals d'ubicació.
Lobby: Podria tenir sentit per disparar entrevistes en el seu vestíbul. Lobbies tendeixen a ser destinada a cobrir les primeres impressions pel que aprofiten que poden tenir sentit.Vostè pot fins i tot tenir un logotip de l'empresa a la paret. El costat negatiu és que pot haver soroll d'ascensors, portes, pas de persones i de contaminació acústica conversa que fa fent una entrevista professional gairebé impossible.
Sala de conferències: Molts directors d'oficina programaran entrevistes en una sala de conferències, que són fàcils de reservar, de mida gran i que podria ser ideal. El que potser no s'adonen al principi és tenir l'espai de pis obert és important per a trípodes, llums i altres equips de producció. També pot ser impossible moure taules de conferència gegants que tenen preses de corrent, equip de projecció i mòbils integrades.
Oficina Executiva: La majoria dels despatxos professionals són una mica petites per a una entrevista per a aquest compromís. Sens dubte, és possible, però és probablement una bona idea per evitar generalment aquesta opció. Si el càrrec és especialment gran o fotogènic, podria tenir més sentit.
Habitació Especialitat: Depenent del tema, podria tenir sentit per disparar en una habitació que està relacionat amb el tema de l'entrevista. Per exemple, si vostè està entrevistant a algú sobre un producte, mostrant la fàbrica en la qual està fet podria ser ideal. Si vostè està entrevistant a un desenvolupador de programari, a continuació, mostrant-los que treballa en el seu estudi pot donar un gran "entre bastidors" apel·lació.Pot ser difícil d'aconseguir accés a alguns llocs que són perillosos o que requereixen supervisió de les cooperatives, el despatx jurídic o que involucrin el secret d'empresa.
Inici: Sempre hi ha llar dolça llar. Si el tema és orientat als consumidors o relacionats amb la llar, això pot funcionar bé i ajudar a que sigui més "real". Trobar el lloc adequat pot ser complicat. Per conèixer les ubicacions de primera qualitat ho podria fer en el lloguer a través d'un servei com el B & B d'aire o el pagament d'una quota de localització d'uns pocs centenars de dòlars per incentivar un propietari reticent.
Bar / cafeteria / restaurant: La realització d'una entrevista de baix perfil en un cafè pot ser un gran lloc neutral per a certs temes. Què millor amb la conversa que el cafè?! També pot fer que l'entrevista menys formal que pot ser important per al subjecte. A més, una beguda forta pot afluixar gairebé qualsevol entrevistat nerviós. Probablement la millor manera d'evitar les entrevistes, mentre que menjar menys que això sigui rellevant, pot ser estrany i brut de veure.
Ubicacions Aire lliure
Trets a l'aire lliure en general, ofereix menys control però, quan no funciona, pot ser molt més atractiu que una oficina avorrida. Algunes de les qüestions més òbvies amb trets a l'aire són la incapacitat de controlar el temps, la llum i el so. Val la pena assenyalar que algunes àrees a l'aire lliure requereixen permisos per disparar si s'utilitza trípodes, il·luminació i tal però poques vegades es van demanar permisos si estic a la propietat pública, no obstruir els vianants o carrers i / o disparar amb grups petits. Fem una ullada a algunes opcions populars.
Davant d'una oficina: Xut al davant del seu edifici d'oficines podria funcionar bé per introduir a la seva audiència a la seva empresa. La majoria dels edificis no són tan interessant, però potser per al seu negoci té més sentit. No hi pot haver persones que surten de / entrar com a certes hores del dia que poden ser perjudicials. Al meu entendre, el que es necessita una molt bona raó per a això un es senti bé.
Park: Parcs són grans si vostè no té una bona raó per disparar en un altre lloc. Poden ser fotogènic i visualment atractiu. La compensació és que pot ser ocupat, soroll o podria no semblar una bona opció per a alguns temes.
Ciutat Vorera: Si el carrer no és massa sorollós llavors 'home del carrer "entrevistes d'estil poden proporcionar un animat i informal, i autèntica sensació entrevista. Aquests probablement se sentiran menys polit però això pot ser una bona cosa si el cap parlant avorrit és una cosa que vostè està tractant de mantenir-se allunyat de.
Especialitat Localització: Localització d'un lloc amb el tema realment pot ajudar a portar una entrevista a la vida i fer-la més real o més clar. Per exemple: Si el seu tema entrevista és sobre el verd i sostenible és el seu negoci, fent les seves entrevistes a una sèrie de panells solars o parc eòlic podria ser ideal. També pot utilitzar el "poder de la metàfora 'per trobar un lloc més significatiu, menys avorrit - el temps que està a la marca.
Aquests són només alguns dels llocs més freqüentats normalment ens veiem. Segurament hi ha altres i els insto a que passes una mica de temps pensant en com la ubicació potajudar a explicar la història per a vostè. Destacant amb vídeo és cada vegada més important i la recerca d'un lloc atractiu només pot ajudar. No totes aquestes consideracions poden ser rellevants, però a mesura que explora les seves opcions m'agradaria instar que mantingui aquestes qüestions clau en ment:

Video entrevista

"La entrevista es un diálogo entre dos personas donde el entrevistador pregunta para obtener una información del entrevistado sobre determinadas cuestiones".
Cuando se empieza a grabar una entrevista, habrá un montón de cosas en su mente, como la manera de encuadrar cada toma, los ángulos de cámara, la ubicación y el equipo a utilizar. En otro artículo hablamos de cómo preparar su entrevistado para el proceso de grabación el vídeo y cómo deberán preparar las cosas. Sin embargo, también hay que pensar en lo que puede suceder durante la entrevista. Aquí hay algunas elementos a tener en cuenta.

videoreportaje

"El reportaje, es un género periodístico que consiste en la narración de sucesos o noticias. En este género, se explican acontecimientos de interés público, con palabras, imágenes y vídeos desde una perspectiva actual. Estos vídeos son más largos que las noticias y muchas veces vienen acompañados de entrevistas o testimonios"

Este tipo de vídeo lo hacemos para nuestros clientes en ocasión de:
- El lanzamiento de un producto o servicio nuevo en el catálogo de la marca
- Apertura de un nuevo segmento de mercado donde la marca quiere ganar terreno
- Una empresa se introduce en un mercado nuevo con un producto ya existente pero aportando una nueva característica

MiEmpresa

¿Cuáles son los canales para difundir el contenido audiovisual?

El contenido audiovisual online, el vídeo, es muy apreciado tanto por los usuarios como por Google, que realmente “mima” el vídeo en sus resultados de búsqueda en su buscador. Además es un contenido muy fácil de compartir (incluso de viralizar) y adaptado a todo tipo de terminales, y no sólo ordenadores.
Existen diversas maneras de presentar el vídeo en línea:

Video marketing ventajas

Se imagina una web sin imágenes? Algo parecido empieza a pasar con el vídeo.
El vídeo está siendo uno de los contenidos más valorados en el marketing online. Especialmente desde que Google adquirió Youtube está enlazando éste último al buscador más usado. El objetivo es de ampliar la base de datos de gustos, tendencias e intereses de los usuarios. Este banco inmenso de información es el gran activo de Google y el producto que vende para situar la publicidad con precisión a los intereses de los usuarios segmentados...

Presentacion con video

Vídeo para la venta en e-comercio. Comercialización con vídeo ?
En este momento existe un gran tendencia a la uilización del vídeo como herramienta excelente para la demostración de un producto por sus claros resultados en los niveles de conversión y retorno de la inversión.
El contenido vídeo usado para fines comerciales resulta fácil de asimilar, aproxima el producto y la marca como no lo hace ningún texto o imagen y además está teniendo unos costes progresivamente reducidos.
Existen muchos tipos de vídeo en funcion de su objetivo, y los vídeos para mostrar un producto deben cumplir ciertos requisitos que mostramos de forma sucinta a continuación:

Presentación vídeoLa estrategia de comunicación de la empresa tiene como finalidad el difundir experiencias y conocimiento para consolidar su posición como "entendida en el tema" "expertots en la materia". Y esto influye y estimula a los ususraios para convertirlos en potenciales clientes. Y a los que ya lo son, para reafirmar su buena elección y fidelizarlos.
¿Una presentación con vídeo ? Lo mismo que vale para cualquier otra presentación, porque estamos hablando de humanos, no?

Presentacion con videoOfrecer contenidos vídeo desde la empresa genera más presencia y visibilidad de la marca en el entorno online.

El vídeo corporativo permite presentar nuestra oferta de forma cómoda y fácil de compartir, acercando la marca al usuario y proyectando una imagen positiva y de confianza para convertir el usuario en cliente. Los costes de tener un vídeo van siendo progresivamente menores y además existen unas potentes plataformas para su mejor difusión. Y si la competencia ha empezado a hacerlo, no nos podemos quedar atrás, porque el usuario en muchos campos ya está esperando el vídeo y no sólo desde su PC, sinó desde la tablet o el smarphone.

Dependiendo del público objetivo, del producto o servicio a ofrecer y del tipo de mensaje, podemos distinguir diversos tipos de vídeo:

Grabacion de eventosGrabación y retransmisión de eventos

En Onvideo podemos encargarnos de la grabación de todo tipo de actos y eventos tanto particulares, de empresa o administración. De esta manera se podrán visionar de nuevo o ser compartridos en redes sociales, adaptanto su formato, duración y estilo en cada caso. La post-producción permite una producción en un formato de video-clip o de reportaje.

Tenemos amplia experiencia en el mundo audiovisual, recursos y equipo propio. Resolviendo integralmente proyectos de grabación de eventos de todo tipo 


Grabación de reuniones y conferencias
Podemos encargarnos todos los actos de ámbito empresarial profesional en cuanto a la grabación en directo de vídeos para empresas y también la realización de sesiones fotográficas para reuniones, meetings, conferencias, congresos, ferias y demás eventos especiales.
Retransmisión en directo vía streaming de actos
Si lo desea podemos transmitir su en streaming en directo para ser recibido via Internet mediante cualquier dispositi¡vo como smartphone, tablet u ordnador. De esta manera podrá ser seguido por personas con independencia de su ubicación. Durante la retransmisión podrá haber interacción con los ponentes. Un chat simultáneo con el evento permite realizar preguntas que serán respuesta también en tiempo real. La visalización del contenido del streaming puede hacer en abierto (libre), a través de password o bien inscripción previa o incluso pago por visualización.

Reportajes fotográficos.
Además de los servicios de grabación y producción de vídeos para empresas, también ofrecemos el servicio de fotografía profesional de eventos con el objetivo de cubrir así todas las necesidades audiovisuales y gráficas del acto en cuestión, realizando a la vez un reportaje fotográfico completo para inmortalizar de la mejor forma los momentos más relevantes del acto. Una aportación interesante de contenido para el sitio web corporativo o en redes sociales

 

Consúltenos si tiene un proyecto que desee registrarlo en video y crear un contenido intereasante para subirlo a Internet y conseguir atraer más a visitas (y negocio) a su sitio web corporativo . Estamos en Barcelona y podemos desplazarnos con nuestras cámaras y equipos informáticos donde haga falta.

 

Página 1 de 3

Creación

CreaciónDisponemos de equipo profesional propio con estudio de audio y vídeo para ofrecer la creatividad y la calidad que su marca necesita. Le podemos orientar sobre el producto audiovisual idóneo según sea su objetivo.

Acabado

AcabadoDesde el rodaje o la grabación hasta el montaje y edición siempre bajo la supervisión del cliente. Producción de video y audio totalmente a punto para ser usados como contenido web útil, actual y original.

Promoción

PromociónGoogle es sensible también a los vídeos, y existen diversos canales de difusión en el entorno online. Es básica la optimización de la plataforma de difusión así como el mantenimiento y dinamización de los contenidos, sean videos, textos o imágenes.

Donde estamos

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producción audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 932 108 101 - 651 922 177

onvideo@onvideo.es