Som una productora audiovisual: producció de vídeo i àudio per millorar la comunicació de l'empresa així com la visibilitat a l'entorn online, la seva presència a Internet i el posicionament web a Google (SEO).

Com? Aportant el més potent dels continguts per Internet: el contingut audiovisual i una de les millors eines de marketing online : el vídeo.
Sigui quin sigui el producte o servei, empresa gran o comerç local, sempre es podrà mostrar en vídeo. D'una manera fàcil d'assimilar, compatible amb tots els terminals i fàcil de compartir.

 

 Disposem d'equips propis i estudi de gravació al centre de Barcelona i podem entregar la producció audiovisual a un preu inferior i totalment acabada: vídeo, àudio, animació, locució i post-producció. També solucions low-cost adaptant el seu projecte de vídeo online al seu pressupost.

Creació

CreaciónDisposem d’un equip professional propi amb estudi d’àudio i vídeo per poder oferir la creativitat i la qualitat que la seva marca necessita. Podem orientar-lo sobre el producte audiovisual idoni segons sigui el seu objectiu.

Acabat

AcabadoDes del rodatge o la gravació fins al muntatge i edició sempre sota la supervisió del client. Producció de vídeo i d'àudio totalment a punt per ser aplicats com a contingut web útil, actual i original.

Promoció

PromociónGoogle és sensible també als vídeos i existeixen diversos canals de difusió dintre l’entorn online. És important l’optimització de la plataforma de difusió així com el seu manteniment i la dinamització de continguts.

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es