El vídeo d'empresa també va dirigit a persones. Unes recomanacions

Video emociones

El vídeo és per les a persones. I som humans, no?. Quan des de l'empresa s'introdueix una estratègia per crear, administrar i difondre el contingut vídeo hi ha algunes consideracions que ens permeten obtenir major rendiment (retorn) d'aquest tipus de creació, i aquí alguns consells:
 
Identificar l'emoció que es vol obtenir: per fer arribar un missatge potent cal tractar de trobar la raó essencial del que fa l'empresa i de l'entorn on es mou. En lloc de mostrar en el vídeo només els productes i serveis que ofereix. Això últim funciona bé per als vídeos de la zona alta de l'embut de conversió, on un missatge inspiradors què tracta d'atreure inicialment a su marca. Si Vostè està venent un producte o servei cal arribar més enllà i trobar l'emoció que els usuaris trobin irresistible. Potser oferir la resposta a un problema? O donar una sensació de seguretat? Un testimoni que ens acosti amb credibilitat al producte? Trobi el punt sensible i després vagi a per l'emoció
Organitzar les imatges en una seqüència que expressi aquestes emocions. L'ordre com es presenten les imatges i els textos és crucial. Per exemple, juxtaposar imatges contrastades pot orientar la resposta emocional de l'usuari en una direcció determinada. Busqui oportunitats en el contingut per controlar l'ambient general i dirigir una experiència que al cap ia la fi és psicològica.
Utilitzeu la música per amplificar l'efecte emocional. Cal tenir clar el propòsit del vídeo, el missatge a emetre, les sensacions a transmetre i l'emoció que es vol provocar. Un cop es troba l'emoció adequada cal anar a la recerca de la millor música per al vídeo. De vegades resulta ser la música la inspiradora del tipus d'imatges!
Crear una estètica visual sorprenent. En el cas d'una audiència de base els comunicats de baixa resolució i mitjana qualitat són per omplir ràpidament la nostra galeria de contingut vídeo. Però els vídeos poden ser un recurs ric només si s'inverteix en equips professionals, adoptant recursos professionals per millorar l'aspecte de la seva producció. Un acabat professional d'àudio i de vídeo pot marcar la diferència en vídeos que captin l'atenció de la seva audiència i encara que no tots els vídeos tinguin un aspecte professional, sens dubte poden es de gran rendiment i ser visionats i sobretot compartits.
Aprofiti els canals de distribució. Està bé pujar el vídeo al YouTube, i tenir un canal propi, però el vídeo és el contingut més fàcil de compartir i cal aprofitar al màxim el rendimeinto del contingut vídeo més enllà d'aquesta gran plataforma lliurant-la a canals socials, evidentment a la pàgina web corporatva, el mateix bloc, en blocs afiliats o canals de comunicació. Sense oblidar incloure els actius de vídeo en les campanyes de correu electrònic, landing pages etc.
 
A la nostra productora en sabem de vídeo per a empreses, sabem com el vídeo pot dinamitzar xarxes socials i aportar creativitat i una mica de l'ànima de l'empresa als seus projectes de marketing. Compti amb nosaltres en el moment de plantejar-se un vídeo com a contingut audiovisual de primer ordre per guanyar presència visiblitat i posicionament del seu lloc web i la seva marca en l'entorn digital.
Filmació, edició, post-produacció de vídeo per empresa, tot ho podem fer nosaltres, consultin's !

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es