Imprimir aquesta pàgina

Com pot ajudar al seu negoci tenir presència a Youtube amb vídeo

Els millors venedors en línia fan ús d'una varietat d'eines disponibles per a ells a Internet i això inclou YouTube, el lloc més gran del món per compartir vídeos. El màrqueting de video s'ha demostrat ràpidament com una de les maneres més efectives per comercialitzar productes en línia, ja que aporta elements visuals i interactius a les campanyes de màrqueting que es perden en gran part amb molts llocs web estàtics. Aquí teniu sis maneres d'ajudar al vostre negoci a créixer utilitzant els recursos de YouTube.

1. No publiqueu els vostres vídeos només a YouTube. En la majoria dels casos, qualsevol cosa que publiqueu a YouTube també s'hauria d'allotjar al vostre lloc web en algun lloc. Tots sabem l'important que és tenir contingut en els nostres llocs web i, sens dubte, els vídeos són continguts. A més, la gent està molt cansada de les mateixes pàgines de vendes estàtiques, i els vídeos s'han mostrat, en molts casos, com a eines valuoses per augmentar les conversions.

2. Recordeu proporcionar a través dels vídeos un valor real. Les mateixes regles s'apliquen al contingut de vídeo tal com s'ha escrit, i és que mai no hauríeu d'intentar enganyar o manipular el vostre client, i proporcionar-los alguna cosa que els sigui realment útil.

3. Teniu grans titulars. Igual que qualsevol altre contingut, un títol genial permetrà que un espectador pari atenció al contingut complet, en aquest cas, veient tot el vostre vídeo.

4. Assegureu-vos que el vostre primer xut és un programa dinàmic i interessant que desperti interessos. La captura de vista prèvia d'un vídeo de YouTube es relaciona molt estretament amb un titular, ja que com més interessant és, més possibilitats haureu que fer que el visitant faci clic al botó "reproduir" i mirar la resta del vostre vídeo.

5. Seguiu les vostres bones regles de màrqueting a Internet que s'apliquen a tots els vostres altres esforços de màrqueting, com ara fer el seguiment de tot. Tube Mogul és suggerit com una eina que us pot ajudar a publicar vídeos no només a YouTube, sinó també als altres directoris de vídeo de qualitat que hi ha. A continuació, també us pot ajudar seguir els resultats i les dades que podeu obtenir de les visites que els vostres vídeos obtenen en aquests llocs.

6. Mantingueu-vos actiu amb el vostre vídeo. Tot i que és raonable esperar que deixeu els vostres vídeos més antics després d'un període de temps, heu de quedar-vos amb ells quan s'envien per primera vegada. Si les persones publiquen alguna cosa a la secció de comentaris, assegureu-vos de respondre.