Vídeo i posicionament web

seo

Els bons continguts milloren el pocionament en els resultats de Google. I el vídeo en especial

Quants usuaris accedeixen a la seva web a través dels cercadors com ara Google ?
 

En els resultats mostrats pels cercadors a partir dels termes de cerca introduïts per l'usuari, quina posició ocupa la seva marca ? En els primers 5 resultats? Els primers 10?, en les primeres pàgines ?

La diferència de visites entre les 5 primeres posicions que hi apareixen i la resta és abismal. I quantes persones accedeixen a la seva web des de Facebook o Youtube ?
Si la seva marca té una pàgina corporativa des de fa temps, amb un disseny correcte i navegabilitat adequada però vol tenir més visites, la seva inversió ha d'anar dirigida a disposar de bons continguts, interessants i si pot ser, visuals...

El que els especialites anomen SEO (Search Engine Optimisation) és un conjunt de tècniques dirigides a posicionar el millor possible la web en el resultat dels cercadors. I el millor efecte sobre la posició s'obté amb una oferta de continguts: útils, interessants, atractius i com més gràfics millor.


Els continguts en format vídeo són una excel·lent eina de millora del posicionament, la incorporació de vídeo representa un salt sobre la competència i una forma d'atreure atenció, d'aportar visites i augmentar el de permanècia del visitant la web.



On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es