Imprimir aquesta pàgina

Presentació amb vídeo per empresa, 4 consells

Presentació vídeoPresentació amb vídeo ? El mateix que val per qualsevol presentació, perquè estem parlant d'humans. Alguns consells són sempre vàlids i també en el cas de continguts online. Tret que a través de la pantalla, es fa amb menys atenció, més dispersió i una gran exigència d'immediatesa.
Alguns consells, alguns només:

Estratègia. És crucial, i és una constant en la planificació de qualsevol contingut. Què volem comunicar, a qui ens dirigim i com ?

L'estructura de la presentació en vídeo hauria de constar com a màxim de tres punts. Cada vídeo un objectiu i un sol missatge, i no mirar d'explicar massa coses, es deixa per un altre vídeo !
Durada, la justa. Menys és més. Ha de ser un compromís entre el missatge a emetre i la necessitat de mantenir l'atenció de l'usuari. A Internet no llegim, escanegem, i el nivell de dispersió és molt gran.
Les xifres, poques, i suportades amb gràfics il.lustratius i clars dintre d'un context compresible i assimilable.
La màxima emotivitat s'aconsegueix narrant una història que faci de fil conductor del missatge. La narració d'una història és sens dubte el que més enganxa l'usuari.
La introducció d'algun element antagonista o alguna experiència relativament negativa (feliçment superada) reforça el valor i l'experiència de marca o de producte.
La veu humana genera confiança i proximitat, i l'aparició d'una persona ho complementa. L'expressivitat corporal d'un prescriptor o d'un testimoni augmenten la receptivitat i la credibilitat de les paraules igual que en qualsevol presentació. Seguim parlant d'humans !
La música, el seu estil i tempo. Molt important per tal de reforçar el to de cada moment i els canvis de matís del vídeo.

A ONVIDEO en sabem d'això, de vídeo per empress, i podem oferir per la seva marca el recursos òptims per la seva presentació audiovisual.