Imprimir aquesta pàgina

Inserció o incrustació de vídeo a la web d'empresa

Tecla vídeoPer què incrustar el vídeo a la web d'empresa ?


Quin és l'objectiu del seu vídeo online d’empresa? És per augmentar-ne les visites, la venda de productes, els ingressos i el benefici?
Si la resposta és sí, realment hauria d’inserir o incrustar els vídeos en el seu propi lloc web, en lloc de pujar a servidors de vídeo o xarxes socials i fer servir els enllaços que apunten allà. Aquí té algunes raons per fer-ho així:

1. SEO El vídeo pot pujar llocs en els resultats dels cercadors, així com l'augment de percentatge de clics, per visites rebuda CTR. Però per què invertir en un vídeo per dirigir  trànsit a algun altre lloc que no és el seu? El vídeo és altament compartible, però cal assegurar que les persones estan compartint el contingut del lloc, en cas contrari tot el “suc” de l’enllaç va a un d'aquests llocs de destinació de vídeo i no a collir-ne els beneficis per l’empresa.
2. Control Per augmentar les conversions caldrà reduir els punts on els visitants poden escapar fora de l'embut de conversió. Incrustar el vídeo al seu propi lloc representa tenir-lo totalment sota el seu control i optimitzant la pàgina perquè pugui obtenir els millors resultats possibles. Compartint els seus vídeos amb enllaços a altres llocs es corre el risc de trobar-s’hi anuncis de la competència molestos i enllaços que desvien l'atenció fora del seu contingut i de la seva oferta.

3. Millor trajectòria de l’usuari En la persecució de l’objectiu final, augmentar negoci, és important simplificar al màxim el trajecte des del visionat del vídeo fins la possible compra. Si el contingut de vídeo es mostra fora de la pàgina s'agrega un pas en aquest camí, el visitant per uns moments pot sortir del camí optimitzat i ha de tornar a clicar per retornar al seu web abans de comprar. La incorporació del vídeo a la pàgina de producte elimina directament aquesta possible barrera.
Si volem treure el màxim rendiment dels seus vídeos comercials, és essencial que s’ofereixin en el camí correcte. La inversió en contingut, i no només audiovisual, implica un temps i diners i no s’ha d’ensopegar en aquest últim obstacle.

A Onvídeo el podem ajudar en la producció dels seus continguts vídeo d’empresa i oferir totes les eines per assolir el seu màxim potencial.

Deixi que el vídeo vagi treballant 24/7 online per vostè amb cobertura global, mostrant la seva marca i l'oferta de productes i serveis de la seva empresa.