Imprimir aquesta pàgina

Facebook integra vídeo i música

logo facebook

"El disseny de la cronologia de la nova pàgina de Facebook fa ènfasi en el contingut visual com ara imatges i vídeo per tal d'utilitzar això en avantage propi. Segons un estudi intern de Facebook, un àlbum de fotos o un vídeo poden generar x2 més seguidors que altres tipus de missatges"

 

Les novetats s'han presentat a la conferència de desenvolupadors anual de San Francisco

Una altra de les novetats presentades per Zuckerberg, que va avançar que Facebook ja havia superat la barrera dels vuit-cents milions d'usuaris, és la possibilitat de veure televisió i films, escoltar música i llegir notícies i llibres, i compartir-ho tot amb les amistats, gràcies a tot un seguit d'acords amb empreses i portals com Hulu, Netflix, Spotify, Raphsody i Yahoo! News.El jove cap de Facebook, Mark Zuckerberg, va anunciar a la conferència de desenvolupadors F8 de San Francisco (Califòrnia) uns quants canvis en la principal xarxa social d'internet, que ja ha superat la barrera dels vuit-cents milions d'usuaris. Una d'aquestes modificacions és l'anomenat Timeline ('cronologia'), un mur on apareix tota la informació sobre l'usuari de què disposa Facebook (apunts i missatges, fotografies, aplicacions utilitzades, mapa dels indrets visitats...), en una mena d'àlbum personal visual i cronològic. Ara mateix, el Timeline s'ha activat en fase de prova, però és probable que esdevingui en el futur la pàgina de perfil per defecte dels usuaris.

Facebook també ampliarà l'ús del famós botó 'M'agrada' i introduirà la possibilitat de fer servir uns quants verbs perquè l'usuari pugui explicar amb més precisió què li agrada escoltar, menjar, llegir o veure.
La majoria de modificacions estan en fase de prova i s'incorporaran progressivament a tots els perfils.

Amb la Cronologia s'està alterant la vida útil dels continguts de Facebook, ara hem de canviar la forma com utilitzen Facebook.