Imprimir aquesta pàgina

La inclusió de vídeo en emails, eina de marketing

El vídeo online cada dia és més important, i no només com a component de comunicació de l'empresa sinó que multiplica els esforços dedicats a email marketing

Actualment els anunciants que utilitzen email marketing pretenen pujar la taxa de conversió movent-se entre la disjuntiva d'afegir un enllaç que remeti al vídeo o bé incrusta-lo en el mateix cos del missatge.

 També moltes empreses en la seva comunicació via email comencen a incloure el vídeo de manera més "neutra" en la signatura que generalment es troba al peu del missatge. Per a això cal una implementació una mica més complicada però que ofereix la possibilitat de tenir una presència constant, no intrusiva i actualitzable. El receptor del missatge visiona el vídeo només si voluntàriament fa click en la imatge que apareix i que està vinculada al vídeo. La campanya de marketing que es genera tindrà com a objectiu la disponibilitat de l'usuari i la seducció cap al vídeo al que apunta el text de la campanya o l'slogan. Una manera d'agmentar molt la taxa de conversió sobre el missatge de text.

Actualment les aplicacions de gestió de correu limiten la projecció de vídeos, així com les aplicacions Flash o inclús imatges animades. En el cas de butlletins electrònics o newsletters passa exactament el mateix.

Però existeix un procés senzill per resoldre aquets qüestió
1.      Publiquem i creem el víeo en el mateix servidor de la nostra pàgina o bé en algun servidordel tipus Youtube o Vimeo. La inserció és gratuïtamismo servidor que su página web o bien en alguno de los servidores tipo Vimeo o Youtube. La inserción es gratuita i ara amb menys limitacions encara. preferentment en format .mov, .mp4, .wmv, o .avi. i millor escalat a  320 x 300 píxels.
2.      Creem el link del vídeo. Si està a Youtube, serà del tipus  http://www.youtube.com/watch?v=gIrMPHBwL40&;feature=endscreen&NR=1
3.      Creem una imatge “portada” del vídeo. O bé extreta del mateix vídeo (captuta d'imatge p.exemple) o millor encara creant-ne una expressament . Aquest és un element bàsic per crear atenció i interès, o al menys curiositat, i procurant que sigui representativa i visualment atractiva.
4.      Editem el peu del email o del butlletí amb alguna de les eines com el jNews de Joomla o el propi Gmail, insertant-hi la imatge i enllaçant-la amb la URL del pas 2.
5.      Agreguem finalment el text o símbol per tal de convidar a fer click o play a la imatge que ens enviarà a visionar el vídeo. Una cosa com aquesta a peu de missatge, per exemple: (fer clik per comprovar)

video email