Vídeo marketing, beneficis del vídeo per empresa

VideomarketingS'imagina un web sense imatges? Una cosa semblant comença a passar amb el vídeo.

 El vídeo està sent un dels continguts més valorats en el màrqueting online. Especialment des que Google va adquirir YouTube està enllaçant aquest últim al cercador més usat amb l'objectiu d'ampliar la base de dades de gustos, tendències i interessos dels usuaris. Aquest banc d'informació és el gran actiu de Google i el producte que ven per situar la publicitat amb precisió als usuaris segmentats ...

 

El vídeo és un contingut molt mimat per Google i d'aquí la importància en el posicionament SEO d'aquest tipus de contingut que aporta presència addicional i visibilitat de l'empresa a la xarxa, més visites, més clients potencials ....
Però a més el vídeo és el contingut més dens comparat amb el text equivalent, més fàcil de compartir i de recordar. I sobretot, capaç de generar una EMOCIÓ associada a la marca. Per a això el text del vídeo, escrit o locució, es reforça amb música i efectes visuals.
El vídeo corporatiu és la millor manera de mostrar una marca i genera sensació de proximitat i confiança cap a l'empresa, especialment si hi apareixen persones. La presència i la veu humana són claus per a aquests objectius de confiança, que permeten situar la marca uns punts per sobre de la competència.

 

A ONVIDEO això ho sabem i per això li oferim el nostre assessorament en el seu pròxim projecte de vídeo en línia. Totes les ofertes de productes o serveis poden ser presentades mitjançant vídeo i amb un retorn que compensa el seus costos, perquè el vídeo estarà treballant 7/24 per la seva marca, amb abast global i adaptat als horaris del potencial client !

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es