Incrustar o inserir un vídeo és portar a la nostra pàgina web un arxiu vídeo que originalment està en un servidor de vídeo del tipus Youtube o Vimeo. Permet, per exemple que es visualitzi un dels vídeos de la nostra empresa en la pàgina corporativa i que està carregat a un servidor sense haver d'anar a parar a ell. El podem incrustar entre el text de l'article o la portada, e-mail etc. Es visualitza des de la mateixa pàgina sense que l'usuari en surti, cosa imporatant en el procés de converti l'usuari a client pel camí més directe.
La configuració d'aquest vídeo pot fer-se des del mateix servidor, i inclou diversos paràmetres del vídeo, com el format, aspect ratio, descripció, data etc. Inclús es pot crear una configuració predeterminada per nosaltres vàlida per tots els vídeos que incrustem. Si se n'ha creat una versió per mòbil el vídeo estarà optimitzat per aquest tipus de terminal.

 

Creació

CreaciónDisposem d’un equip professional propi amb estudi d’àudio i vídeo per poder oferir la creativitat i la qualitat que la seva marca necessita. Podem orientar-lo sobre el producte audiovisual idoni segons sigui el seu objectiu.

Acabat

AcabadoDes del rodatge o la gravació fins al muntatge i edició sempre sota la supervisió del client. Producció de vídeo i d'àudio totalment a punt per ser aplicats com a contingut web útil, actual i original.

Promoció

PromociónGoogle és sensible també als vídeos i existeixen diversos canals de difusió dintre l’entorn online. És important l’optimització de la plataforma de difusió així com el seu manteniment i la dinamització de continguts.

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es