Quant pot costar un vídeo ?

El preu d'un vídeo depèn dels costos que generi la seva producció i aquests tenen diversos components:

El guió: té vostè una idea prèvia de la mena de missatge i dels continguts?  És habitual que els nostres clients no tinguin prou temps i/o experiència per desenvolupar el guió i els continguts adequats per la producció de vídeo.
Donat que la planificaciódel vídeo és la part fonamentral del procés, a Onvídeo posem a la seva disposició un equip de professionals avesats a traduir conceptes empresarials en projectes audiovisuals.
• Analitzem l'ús que es vol donar al vídeo i el tipus de client a qui va dirigit per tal d'escollir l'estil i formats més escaients.
• Establirem l'estructura del vídeo, definint-ne els blocs temàtics, els continguts de cada bloc, locució, capçaleres, títols, grafismes i altres efectes similars.
• Tot això ha de quedar reflexat en un detallat guió escrit que es sotmet sempre a l'aprovació del client.
Durada :
la durada del vídeo pot arribar a ser molt important i constitueix un equilibri entre la informació que emet i l'interès que se li presta. De primer depèn de l'ús que ha de tenir, un vídeo exposa en un stant de fira o bé per complementar una ponència pot arribar a durar 10 minuts o més, però un vídeo incrustat en un email o un blog rarament arriba als 2 minuts. El temps just de que un mitjà tan potent no arribi a saturar.
Número d' idiomes : sempre tindrem un idioma preferit, però una o més traduccions amb veus nadiues pot facilitar l'audiència del producte
Nivell de post-producció :
La incorporació d'una música, una retolació bàsica, un gràfic o un mapa representa un nivell baix de post-producció, però a partir d'aquí es pot augmentar el nivell de treball amb gràfics més complets, animacions, 3D, veu en off de locutor o amb prescipto. 
Cal desplaçar-se pel rodatge ?
si cal fer preses a la seva seu o en alguna localització determinada cal desplaçar-hi un equip tècnic i humà. En el cas de gravacions d'estudi, disposem d'estudi d'àudio i de vídeo propis que ens permeten reduir costos i guanyar flexib¡ilitat i temps.
Difusió : generalment no n'hi ha prou amb tenir un vídeo al nostre servidor accessible des de la web; a Onvídeo l'ajudem a donar a la seva producció la màxima difusió i visibilitat en diversos canals.

La composició de tots aquests paràmetres degudament definits ens permetrà oferir-li un pressupost previ a qualsevol execució.  I sense cap compromís.
En aquesta web pot trobar alguns exemples de producció vídeo amb preus pre-calculats com a orientació útil: solucions vídeo.

Creació

CreaciónDisposem d’un equip professional propi amb estudi d’àudio i vídeo per poder oferir la creativitat i la qualitat que la seva marca necessita. Podem orientar-lo sobre el producte audiovisual idoni segons sigui el seu objectiu.

Acabat

AcabadoDes del rodatge o la gravació fins al muntatge i edició sempre sota la supervisió del client. Producció de vídeo i d'àudio totalment a punt per ser aplicats com a contingut web útil, actual i original.

Promoció

PromociónGoogle és sensible també als vídeos i existeixen diversos canals de difusió dintre l’entorn online. És important l’optimització de la plataforma de difusió així com el seu manteniment i la dinamització de continguts.

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es