Molts dissenyadors web s'encarreguen del manteniment de vàries pàgines de clients així com la seva presència en xarxes socials i blogs. Acompanyar tots els textos amb imatges suggerents relacionades amb el contingut és una bona norma a aplicar. Un consell molt estès és el d'incoporar sempre que sigui possible el màxim de contingut audiovisual: vídeos de presentació, promoció o publicitaris. Vídeos de curta durada amb un objectiu únic cada un d'ells.
A Onvídeo oferim uns recursos professionals de producció audiovisual, amb la possibilitat que el webmaster s'acolleixi a descomptes i avantatges diversos. Només cal posar-se en contacte amb nosaltres, podem proporcionar assessorament específic sobre vídeo i ens adaptem a les seves necessitats amb diverses solucions que faran la seva activitat més integral i rendible per als seus clients.

Creació

CreaciónDisposem d’un equip professional propi amb estudi d’àudio i vídeo per poder oferir la creativitat i la qualitat que la seva marca necessita. Podem orientar-lo sobre el producte audiovisual idoni segons sigui el seu objectiu.

Acabat

AcabadoDes del rodatge o la gravació fins al muntatge i edició sempre sota la supervisió del client. Producció de vídeo i d'àudio totalment a punt per ser aplicats com a contingut web útil, actual i original.

Promoció

PromociónGoogle és sensible també als vídeos i existeixen diversos canals de difusió dintre l’entorn online. És important l’optimització de la plataforma de difusió així com el seu manteniment i la dinamització de continguts.

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es