No es pot dir que el vídeo vengui, però gairebé : el contingut audiovisual aporta visibilitat i presència de la nostra web i del producte o servei en el moment de decisió de compra. Pur marketing !

El video vendeD'un temps ençà els cercadors estan valorant molt el contingut udiovisual, i Youtube ha arribat a ser el segon cercador més usat després de Google.

Potser com a usuaris no ens agradi que ens venguin, però ens agrada comprar ! I abans de comprar està bé veure un vídeo del producte, comprovar el seu funcionament etc. De forma ben gràfica i en poc temps i és clar, sense haver de llegir un munt de text !. Però a més la informació que ofereix un vídeo és extremandament fàcil de compartir.
Es tracta de disposar a la nostra web de contiingut en format vídeo del nostre producte o servei. Que el trobi l'usuari quan cerca a Internet, que ho trobi especialment en el moment crucial de la decisió de compra i amb una imatge útil, honesta i clara de la nostra oferta i la nostra empresa. Això és part del que anomem inbound marketing o marketing d'atracció. El marketing que ara funciona, perquè el marketing de sortir a la cacera el client comença a estar més que caducat...
S'estima que al 2014 el 25% del contingut a la xarxa serà audiovisual i que ara mateix al voltant del 80% dels usuaris d'Internet veuen al menys un vídeo al mes.


Només cal preguntar a un noi de 16 anys si prefereix veure un vídeo o llegir el text equivalent. Aquest són els compradors del proper decenni !


Creació

CreaciónDisposem d’un equip professional propi amb estudi d’àudio i vídeo per poder oferir la creativitat i la qualitat que la seva marca necessita. Podem orientar-lo sobre el producte audiovisual idoni segons sigui el seu objectiu.

Acabat

AcabadoDes del rodatge o la gravació fins al muntatge i edició sempre sota la supervisió del client. Producció de vídeo i d'àudio totalment a punt per ser aplicats com a contingut web útil, actual i original.

Promoció

PromociónGoogle és sensible també als vídeos i existeixen diversos canals de difusió dintre l’entorn online. És important l’optimització de la plataforma de difusió així com el seu manteniment i la dinamització de continguts.

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es