Google play

Google triga menys de 1/2 segon en respondre a una consulta !  Però això involucra uns quants passos abans de veure a la pantalla els resultats més rellevants. Aquí els oferim un vídeo del mediàtic Matt Cutts explicant molt gràficament com funciona Google, la importància del contingut, el posicionament, dels enllaços etc (Amb botó de subtitolat en català)
I encara un vídeo més del tema!!   Google Search (També subtítols en català)

Creació

CreaciónDisposem d’un equip professional propi amb estudi d’àudio i vídeo per poder oferir la creativitat i la qualitat que la seva marca necessita. Podem orientar-lo sobre el producte audiovisual idoni segons sigui el seu objectiu.

Acabat

AcabadoDes del rodatge o la gravació fins al muntatge i edició sempre sota la supervisió del client. Producció de vídeo i d'àudio totalment a punt per ser aplicats com a contingut web útil, actual i original.

Promoció

PromociónGoogle és sensible també als vídeos i existeixen diversos canals de difusió dintre l’entorn online. És important l’optimització de la plataforma de difusió així com el seu manteniment i la dinamització de continguts.

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es