FOTO vídeo

  • Una forma ràpida i econòmica de tenir un vídeo d'aspecte professional, adaptat a la seva activitat i a partir d'imatges obtigudes del client o la seva web.
  • Creem un petit guió validat amb el client tenint en compte la seva activitat, l'oferta de l'empresa i el públic objectiu.
  • Hi incloem unes 10 imatges per 30 segons, amb música sincronitzada, el seu logo i dades de contacte.
  • Una sessió de retoc permet ajustar la prodcucció al criteri del client i amb això lliurem al client el vídeo en suport DVD per ser incrustat a la web i servidors de vídeo.
  • Exemple Foto-vídeo

 

Serveis extra
Locució de veu en off
Versions multiidioma
Entrega d'altres formats de vídeo
Animació de logo
Ampliació amb imatges externes (Shutterstock...)
Fotografíes addicionals i desplaçament


NOMÉS 4 passos per tenir el vídeo òptim pel seu negoci

Procés vídeo producció

Más información

 

Producció Low-cost
mesinfo

Creació

CreaciónDisposem d’un equip professional propi amb estudi d’àudio i vídeo per poder oferir la creativitat i la qualitat que la seva marca necessita. Podem orientar-lo sobre el producte audiovisual idoni segons sigui el seu objectiu.

Acabat

AcabadoDes del rodatge o la gravació fins al muntatge i edició sempre sota la supervisió del client. Producció de vídeo i d'àudio totalment a punt per ser aplicats com a contingut web útil, actual i original.

Promoció

PromociónGoogle és sensible també als vídeos i existeixen diversos canals de difusió dintre l’entorn online. És important l’optimització de la plataforma de difusió així com el seu manteniment i la dinamització de continguts.

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es