Producció Low-cost

Presentem en aquesta web uns models de vídeo amb preus predefinits que serveixen per poder personalitzar el seu vídeo a partir d'ells. Però si vostè no té una data de lliurament tancada i podem ajustar la produccióa la disponibilitat dels nostre equips i estudi serem capaços d'oferir uns preus molt més competitius , perquè podem organitzar-nos millor reduint així costos.

Consulti'ns si creu que existeix aquesta possibilitat
El nostre equip produirà el vídeo més adequat al seu negoci, incloent sempre guió, rodatge so i edició.SOLAMENT 4 passos per tenir el vídeo òptim per la seva empresa

Procés low-cost

Más información

Creació

CreaciónDisposem d’un equip professional propi amb estudi d’àudio i vídeo per poder oferir la creativitat i la qualitat que la seva marca necessita. Podem orientar-lo sobre el producte audiovisual idoni segons sigui el seu objectiu.

Acabat

AcabadoDes del rodatge o la gravació fins al muntatge i edició sempre sota la supervisió del client. Producció de vídeo i d'àudio totalment a punt per ser aplicats com a contingut web útil, actual i original.

Promoció

PromociónGoogle és sensible també als vídeos i existeixen diversos canals de difusió dintre l’entorn online. És important l’optimització de la plataforma de difusió així com el seu manteniment i la dinamització de continguts.

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es