Vídeo PLUS

  • Vídeo d'alta qualitat i alta resolució per mostrar la seva empresa i la seva oferta.
  • A partir de les dades subministrades pel client sobre la seva activitat, entorn i competència elaborem un guió conjuntament amb el client.
  • Per la producció d'uns 90 seg. de vídeo filmem amb so directe en 2 localitzacions, aportem la música d'acord amb l'estil i editem el material: el seu logo, lema , textos i informació de contacte.
  • En 2 sessions de revisió amb el client lliurem el vídeo en suport DVD per ser incrustat a la web, xarxes socials o servidors.Serveis extra
Localització addicional, trasllat
Equip addicional o específic
Locució en estudi
Efectes per post-prducció
Versions multiidioma
Altres formats de vídeo 
Animació del logoSOLAMENT 4 passos para tenir el vídeo òptim per al seu negoci

Procés producció de vídeo

Más información

 

Producció Low-cost
mesinfo

Creació

CreaciónDisposem d’un equip professional propi amb estudi d’àudio i vídeo per poder oferir la creativitat i la qualitat que la seva marca necessita. Podem orientar-lo sobre el producte audiovisual idoni segons sigui el seu objectiu.

Acabat

AcabadoDes del rodatge o la gravació fins al muntatge i edició sempre sota la supervisió del client. Producció de vídeo i d'àudio totalment a punt per ser aplicats com a contingut web útil, actual i original.

Promoció

PromociónGoogle és sensible també als vídeos i existeixen diversos canals de difusió dintre l’entorn online. És important l’optimització de la plataforma de difusió així com el seu manteniment i la dinamització de continguts.

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es