Els millors venedors en línia fan ús d'una varietat d'eines disponibles per a ells a Internet i això inclou YouTube, el lloc més gran del món per compartir vídeos. El màrqueting de video s'ha demostrat ràpidament com una de les maneres més efectives per comercialitzar productes en línia, ja que aporta elements visuals i interactius a les campanyes de màrqueting que es perden en gran part amb molts llocs web estàtics. Aquí teniu sis maneres d'ajudar al vostre negoci a créixer utilitzant els recursos de YouTube.

1. No publiqueu els vostres vídeos només a YouTube. En la majoria dels casos, qualsevol cosa que publiqueu a YouTube també s'hauria d'allotjar al vostre lloc web en algun lloc. Tots sabem l'important que és tenir contingut en els nostres llocs web i, sens dubte, els vídeos són continguts. A més, la gent està molt cansada de les mateixes pàgines de vendes estàtiques, i els vídeos s'han mostrat, en molts casos, com a eines valuoses per augmentar les conversions.

2. Recordeu proporcionar a través dels vídeos un valor real. Les mateixes regles s'apliquen al contingut de vídeo tal com s'ha escrit, i és que mai no hauríeu d'intentar enganyar o manipular el vostre client, i proporcionar-los alguna cosa que els sigui realment útil.

3. Teniu grans titulars. Igual que qualsevol altre contingut, un títol genial permetrà que un espectador pari atenció al contingut complet, en aquest cas, veient tot el vostre vídeo.

4. Assegureu-vos que el vostre primer xut és un programa dinàmic i interessant que desperti interessos. La captura de vista prèvia d'un vídeo de YouTube es relaciona molt estretament amb un titular, ja que com més interessant és, més possibilitats haureu que fer que el visitant faci clic al botó "reproduir" i mirar la resta del vostre vídeo.

5. Seguiu les vostres bones regles de màrqueting a Internet que s'apliquen a tots els vostres altres esforços de màrqueting, com ara fer el seguiment de tot. Tube Mogul és suggerit com una eina que us pot ajudar a publicar vídeos no només a YouTube, sinó també als altres directoris de vídeo de qualitat que hi ha. A continuació, també us pot ajudar seguir els resultats i les dades que podeu obtenir de les visites que els vostres vídeos obtenen en aquests llocs.

6. Mantingueu-vos actiu amb el vostre vídeo. Tot i que és raonable esperar que deixeu els vostres vídeos més antics després d'un període de temps, heu de quedar-vos amb ells quan s'envien per primera vegada. Si les persones publiquen alguna cosa a la secció de comentaris, assegureu-vos de respondre.

youtube 2.jpgEl contingut audiovisual continua augmentant la seva notorietat online, cada dia són més els usuaris que consumeixen vídeo en línea i aquesta és una tendència que des del 2011 ha augmentat un 35%. I s’espera que en uns anys la meitat del tràfec online sigui en aquest format.

Video entrevistaConsells per triar la ubicació per un  vídeo de entrevista
Un dels formats més populars de vídeo és l'entrevista i no és difícil veure perquè. Les entrevistes en vídeo poden ser relativament barates i fàcils de produir, requereixen planificació mínima i sovint proporciona un valor real per al públic objectiu . En seleccionar una ubicació per les seves entrevistes, probablement hauria primer de decidir si té més sentit en interior o a l'aire lliure, llavors cal seleccionar específicament on funcionaria millor entre les opcions disponibles. Per ajudar a avaluar les possibilitats per les seves entrevistes, donem una ullada als pros i els contres típics de cada un.

Productora audiovisualLa tecnologia actual ens brinda unes grans possibilitats per treballar fàcilment en moltes coses, i sembla que la producció audiovisual pròpia d'un vídeo corporatiu ha de ser una cosa bastant fàcil. Al cap i a la fi gairebé tots nosaltres a la butxaca un dispositiu amb una càmera de vídeo i un micro, i disposem d'un grapat d'aplicacions d'edició de vídeo i àudio. Fins i tot el mateix Youtube ens ofereix unes eines molt interessants en el moment de pujar el nostre vídeo a la xarxa. Però la realitat no és ben bé així ....

A la gent li agrada els vídeos. Però l'explosió delsw darrers temps ve del fenomen Youtube: 2 milions de vídeos són vistos cada dia i cada minut es pugen 28 hores de contingut vídeo

I això què té a veure amb el marketing ?Vídeo marketing Youtube (i altres) han canviat la nostra forma de veure video i de com absorbim la informació d'Internet. Els usuaris veuen cada vegada més vídeos online que per TV i la creixent popularitat del vídeo és ideal pels venedors virtuals. Només recentment les empreses han reconegut l'us de continguts audiovisuals com a eina eficaç de marketing: Cap altre mitjà pot aconseguir tan bona exposició amb abast total i a un cost tan baix com ho pot ser una campanya viral d'èxit.
Però per què la el vídeomarketing s'ha convertit en un èxit ?
1. A la gent li agrada el vídeo
En poques paraules, prefereix veure vídeo que la lectura de text. I el vídeo pot transmetre emocions, amb moviment i so, i el converteixen en el més atractiu i dinàmic dels mitjans.
2. Són molts els usuaris
100 milions de persones veuen cada dia un algun vídeo. I no només d'aquells tan pocasoltes....el 75% d'executius  manifesten haver vist algun vídeo relacionat amb el seu negoci al menys un cop per setmana.
3. Són densos
Els vídeos transmeten molta més informació en un espai de temps curt. Un tret important pels usuaris d'Internet que normalment escanegen més que no llegeien Allò de que una imatge val per mil paraules... aleshores un bon vídeo valdrà per centenars de milers de paraules, no?
4. El vídeos no resulten cars. En comparació amb lla publicitat tradicional, el videomarketing per internet és barat. La gent sovint s'espanta del preu de la producció que necessita. Però no cal apropar-se a produccions tipus Spielberg ni pressupostos de Warner Bros., de cap manera !. El vídeo funcionarà si el missatge és correcte i té uns mínims de qualitat.
5. A Google li agrada el contingut, però estima el vídeo !
Google tendeix a donar resultats combinats: la incorporació d'imatges rellevants i vídeos en les primeres pàgines del resultat de cerca.  Els estudis diuen que els vídeos proporcionen 53 vegades més de probabilitats de classificar la web en la primera pàgina.
6. Els compradors online valoren molt el vídeo
El videomarketing online és ideal per webs de comerç electrònic i botigues virtuals. Un dels inconvenients importants en les compres online és que sovint no es pot veure el producte real abans de la compra. Oferir un audiovisual en la pàgina permet als clients veure exactament el que poden comprar i com funciona en només uns minuts! s'arriba a una més gran participació amb el producte, veure'n els beneficis derivats i finalment és més probable que es compri. A més proporciona proximitat i transparència de l'empresa, o sigui : confinança. Els clients són fins a 85% més propensos a comprar després de veure un vídeo que apropa el producte. També es mantenen en la web una mitjana de 2 minuts més.
7. La facilitat de "compartir"
El videomarketing en línia es centra en aconseguir audiència. Internet dóna a tothom un accés global -tots interconnectats-, i això és perfecte pels venedors pel poder de "compartir". L'auge de les xarxes socials i comunitats online han creat una cultura de compartir que s'ha estès ràpidament per tot el món. I quina millor manera de difondre el missatge que fer que els client ho propaguin per vostè ?
El  creixement del marketing online representa una gran oportunitat de mercat. El vídeo serveix per qualsevol que tingui un missatge per  transmetre i oferex més participació i interactivitat a un públic més ampli, i a un cost menor en relació a la publicitat convencional. Precisament aquest és el valor afegit pels usuaris, receptors o emissors que així ho interpreten com a informació de prestigi, interessant i fàcil d'assimilar, i que millora la percepció d'una marca.
Actualment no n'hi ha prou amb publicitar una marca. Cal convèncer de la idoneïtat del producte o servei, i una bona estratègia de marketing s'ha de suportar en plataformes de difusuó de continguts com són les xarxes socials.

 

producció video corporatiu

EL NOSTRE PROCÉS DE PRODUCCIÓ


Els passos habituals a seguir fins la producció d'un vídeo d'empresa, un vídeo corporatiu:


De la concepció al presssupost, producció i la seva incrustació final a la pàgina web corporativa.

streaming eventoStreaming per esdeveniments, vídeo HD professional, gravació i transmissió en directe d'alta definició.
Està organitzant alguna conferència, congrés o simpòsium i alguns delegats de la reunio no hi poden assistir o bé resulta molt costós?
Alguna mena d’esdeveniment esportiu, commemoratiu, professional ?

Monetización YouTube

YouTube és actualment la major plataforma de vídeo en línia. Les oportunitats d’obtenir beneficis del contingut que hi pugem i cobrar a través del gegant de vídeo també mai han estat grans. Els creadors més reeixits de YouTube exploren i combinen múltiples fonts d'ingressos, però encara sembla haver-hi gran confusió al voltant de com els YouTubers generen beneficis.
Hi ha una gran quantitat de vídeos que es pugen cada dia a YouTube i a altres pàgines web 2.0, i els usuaris ja estan habituats a consumir informació, entreteniment i formació en format de vídeo.
Pensant des del punt de vista d'una empresa, una de les fites dels vídeos destinats a promocionar els seus productes o serveis oferts és tractar de diferenciar-se de la resta dels vídeos existents, proporcionant un material autèntic, útil i original.
Sens dubte la millor manera d'atreure usuaris al nostre lloc web corporatiu perquè es converteixin en potencials clients, o els potencials clients perquè es decideixin per comprar-nos. El vídeo ho aconsegueix treballant 24/7 per vostè, i amb cobertura global !

Video Marketing 6 claves

Video emociones

El vídeo és per les a persones. I som humans, no?. Quan des de l'empresa s'introdueix una estratègia per crear, administrar i difondre el contingut vídeo hi ha algunes consideracions que ens permeten obtenir major rendiment (retorn) d'aquest tipus de creació, i aquí alguns consells:
 
Pàgina 1 de 3

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es