Imprimir aquesta pàgina

Transmissió i gravació de vídeo per empreses

retransmision y grabacion

Just acaba de finalitzar la reunió semestral d'empresa en la qual s'han pres decisions importants que afectaran al negoci i al personal els propers anys: hauria estat bé haver-ho gravat en vídeo perquè altres persones puguin disposar d'ell més tard (a la carta).
Aquest és un d'aquests casos en què resulta molt útil la transmissió i l'enregistrament de videoconferències tal i com solem produir a Onvideo per arribar a qualsevol usuari (autoritzat) en directe o bé a la carta.
 
La retransmissió en directe i en alta resolució, amb un àudio acurat i amb una realització que permeti incloure les imatges i PowerPoint presentades en l'esdeveniment. Visible amb seguretat i des de tablets, portàtils o smartphone amb la resolució màxima que admetin aquests dispositius, per als empleats o clients estiguin on estiguin i prèvia autorització. Aquest tipus de contingut "live"o en temps real resulta d'un retorn molt alt.
 
De la mateixa manera es poden retransmetre presentacions comercials, sessions de formació, reunions de vendes, anuncis o també esdeveniments d'empresa com ara commemoracions o celebracions. Amb possible intercalació d'altres vídeo o imatges pregravats.
 
A Onvideo som productors de vídeo i li oferim la possibilitat de transmetre en directe per desenes o milers de persones en qualsevol localització. O també de gravar videoconferències i esdeveniments i oferir-los des del seu propi canal de vídeo on poden allotjar per al seu posterior visualització des de la web corporativa i amb qualsevol navegador.
L'ús del contingut resultat de la transmissió streaming i gravació de contingut vídeo es presenta actualment com una solució brillant, potent i que marcarà la diferència amb la seva competència, tant entre els seus empleats com entre potencials clients. I en definitiva un contingut que sí és útil o serveix per augmentar la proximitat o la confiança de la seva marca tenen el retorn assegurat.
 
Compti amb Onvideo per a tot tipus d'enregistraments o retransmissions en directe d'empresa, sabem fer-ho, sabem donar-li utilitat i estem a Bacelona.