Reportatge d'empresa, gravar un vídeo reportatge corporatiu

videoreportatge

"El reportatge, és un gènere periodístic que consisteix en la narració de successos o notícies. En aquest gènere, s'expliquen esdeveniments d'interès públic, amb paraules, imatges i vídeos des d'una perspectiva actual. Són més llargs que les notícies i moltes vegades vénen acompanyats d'entrevistes o testimonis ".
A diferència del vídeo corporatiu, la filmació d'un reportatge d'empresa es fa per mostrar fets o històries ocorreguts en l'empresa o viscudes per persones i relacionades amb l'activitat corporativa. S'explica mitjançant veu, textos, imatges i música, i estructurats sota un guió.
La gravació d'un vídeo en format reportatge no és tan car com alguns pensen i és un contingut que, si és de qualitat, útil o entretingut, millora la presència i visibilitat en línia de la marca.
Presentar una empresa, mostrar un procés, pot tenir el seu interès, però narrant una història s'arriba millor a l'usuari i es recorda millor !. Una narració amb perspectiva actual sobre una marca i preferiblement amb testimonis filmats de persones contribueix a l'apropament de la marca, a crear una imatge humana i de proximitat.
Històries del tipus: l'evolució històrica des de la seva fundació, desenvolupament de la seva oferta, històries en la penetració en nous mercats. Fins i tot esdeveniments de l'empresa, o la participació en fires professionals -que sovint representen una notable inversió- i registrant-los podem donar-los més rendiment.
Tot això amb l'objecte d'apropar l'empresa a l'usuari, fer la marca la més coneguda i sens dubte emfatitzant els seus punts forts. Interessa generar la imatge convincent de que tot i els inconvenients i entrebancs la marca està consolidada, té prestigi en el seu mercat i ofereix garanties de futur. És a dir: generar confiança i credibilitat.
 
En Onvídeo sabem com produir aquests continguts audiovisuals i podem oferir contingut vídeo en format de reportatge o altres estils, adaptats a tot tipus d'empresa, o de pressupost i per a tot tipus d'ofertes de serveis o de productes.
Des de la filmació i postproducció o veu en off, animació etc. Ens encarreguem de tot.

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 932 108 101 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es