Imprimir aquesta pàgina

Streaming en directe per esdeveniments, actes, reunions...

streaming eventoStreaming per esdeveniments, vídeo HD professional, gravació i transmissió en directe d'alta definició.
Està organitzant alguna conferència, congrés o simpòsium i alguns delegats de la reunio no hi poden assistir o bé resulta molt costós?
Alguna mena d’esdeveniment esportiu, commemoratiu, professional ?

Vol simplement ampliar-ne la repercussió i l’audiència per augmentar el ROI o simplement per no incórrer en costos exagerats?

Llavors vostè està visitant la pàgina adequada.

Oferim la retransmissió en directe d’esdeveniments, serveis de difusió i distribució per Internet i la seva gravació.
Amb els nostres serveis i la tecnologia es pot arribar als seus espectadors en qualsevol lloc del món. El directe i mitjançant terminals tipus smarphone, tableta PC connectats a Internet. Qualsevol aparell amb qualsevol dels sistemes operatius amb navegador i el player per visionar-hi un vídeo.

Som especialistes tant per de petits com de grans esdeveniments amb espectadors en temps real. Utilitzem CDN (Content Delivery Network) per a tots els nostres vídeos en viu, el que significa que som flexibles en el nombre d'espectadors i sigui quina sigui la seva ubicació. 
- Conferències, congressos o simpòsiums professionals
- Lliuraments de premis, homenatges, celebracions
- Esdeveniments corporatius interns, reunions d'empresa
- Experiències tipus teambuilding corporatiu
- Llançament de producte, o d'startups
- Esdeveniments d’empresa en general i també particulars


Realització multicàmera: 

Podem utilitzen càmeres:
DV, DVCAM, DV, HDCAM. Filmem en els formats SD i HD.

La realització multicàmera del seu projecte o esdeveniment de vídeo en viu permet una major capacitat d'elecció de les preses i angles de captació durant l’acte, mitjançant la realització donem opció a diversos estils d'edició. La realització entre diverses càmeres és una solució ideal per capturar tots els aspectes del seu esdeveniment i pot assegurar que el contingut final queda a l'altura de les seves expectatives. No només podem seleccionarla captació entre les diferents càmeres, sinó també incloent-hi contingut vídeo prèviament enregistrat, diapositives presentacions Power Point o textos. Tot en directe.


Creació de contingut audiovisual.

El video enregistrat durant la retransmissió i un cop degudament editat i amb una acurada post-producció permetrà l’obtenció d’un valuós contingut audiovisual que pot ser ofert “a la carta” descarregat des de la pàgina corporativa, ofert com a contingut a la carta o bé pujat a servidors tipus YouTube o Vimeo per la seva màxima difusió. Podrà servir com a contingut audiovisual molt valuós! I estarà treballant per la seva marca 24 / 7 i amb cobertura total coma a atracció de visites al seu lloc web

 

Contacti amb nosaltres avui per parlar de les seves necessitats de cobertura streaming,

enregistrament i webcast múltiples.