Imprimir aquesta pàgina

Pressupost de producción de vídeo corporatiu. Una orientació de preus

Pressupost video

La creació d'un vídeo en línia per a empresa és un element que ha d'estar sempre integrat en l'estratègia de comunicació i de màrqueting de l'empresa. El contingut audiovisual ha d'ajustar amb precisió segons sigui l'objectiu i segons quina sigui la fase del cicle comercial on ens dirigim amb el vídeo. 

 

 

Llevat que sigui purament un vídeo de presentació general de la marca, és recomanable adjudicar un únic missatge al vídeo i no pretendre dir moltes coses: l'atenció dels usuaris en línia és baixa, molt baixa. L'usuari es comporta de forma dispersa i es fa difícil retenir la seva atenció.

La producció de vídeo haurà de dirigir-se a generar interès per la marca, o una demo que acosti el producte, per augmentar la conversió, reforçar branding etc.
Quan un client ens demana saber quant costa un vídeo sempre pensem que el pressupost s'ha d'optimitzar usant els actius disponibles al màxim, recursos humans, tècnics i econòmics.
Existeixen moltes formes diferents de comunicar-se mitjançant vídeo, però el vídeo s'ha de basar en:
- El poder de la idea creativa,
- La qualitat de les imatges, i la idoneïdad del so
- El fet de rodar en moltes localitzacions,
- La "artesania" dedicada al guió,
- El nivell d'edició,
- El talent en l'actuació,
- L'animació, i la llista segueix ...
Hi ha molts elements a combinar i s'intentarà fer-ho de la manera òptima, tot i que això resulta totalment subjectiu. Alguns clients ens arriben amb un projecte de vídeo corporatiu i un pressupost de per exemple 1.500 €. Caldrà concentrar l'esforç en realitzar un concepte creatiu i atractiu, planificant-amb molt de temps: baix cost però de resultat reeixit.
Abans de re resulta crucial estudiar els objectius i després veure què es té i també el que no.
Algunes de les opcions a oferir serien:
1- Un vídeo de 3-4 minuts amb testimonis d'alguns dels clients, preparant bé els textos i evitant desplaçaments llargs o l'ús d'equip costós.
2- Uns 40 segons de vídeo animació amb gràfics i una descripció d'alt nivell de com la nostra producte o servei ajuda als clients.
3- Un foto vídeo amb fotografies lliures de drets, una locució professional amb música i lectura d'un guió ben preparat (sempre que no contractem una figura popular)

4- Presentació de text a la pantalla. Un guió molt ben escrit amb estil atractiu, acompanyat amb música i la cadència de veu en off i àudio cuidadíssims.

5- Una intervenció de protagonista "semi famós" Un clip de 20 segons amb lectura del seu guió a la càmera.
Cada un dels exemples segurament pugui fer-se per la xifra indicada. La diferència és la quantitat de temps dedicada a la peça i els diferents recursos tècnics i humans a emprar. Al marge del pressupost, hem de pensar la manera més intel·ligent de fer-ho a partir del material disponible.
A Onvideo sabem de tot això i ens agradaria estar presents en el seu pròxim projecte, ajudar-lo en el seu vídeo per a empresa i ajustar la producció al seu entorn, la seva oferta i l'entorn, i sens a dubte al pressupost disponible!
 
Li oferim una pàgina amb algunes solucions vídeo amb preus precalculats que li poden orientar: + INFO Solucions vídeo per empresa.
 

No dubti posar-se en contacte amb nosaltres per ampliar inforació o resoldre qualsevol dubte.