Imprimir aquesta pàgina

Vídeo per comerç electrònic. Presentació de producte

Presentacion con video

Vídeo per a la venda a e-comerç. Comercialització amb vídeo?
En aquest moment hi ha un gran tendència a la uilización del vídeo com a eina excel·lent per a la demostració d'un producte per les seves clars resultats en els nivells de conversió i retorn de la inversió.
El contingut vídeo usat per a fins comercials resulta fàcil d'assimilar, s'aproxima el producte i la marca com no ho fa cap text o imatge ia més està tenint uns costos progressivament reduïts.
Existeixen molts tipus de vídeo en funció del seu objectiu, i els vídeos per mostrar un producte han de complir certs requisits que mostrem de forma succinta a continuació:
- Crear un bon guió, un estuctura detallada del contingut del vídeo i els recursos tècnics a utilitzar. El temps invertit en un guió ben treballat i consensuat amb el client acaba per estalviar temps, diners i maldecaps.
- Definir el missatge a emetre, procurantdo que sigui únic, sense pretendre dir moltes coses sinó centrant-se en un sol missatge i un sol objectiu. I si hi ha més informació s'ha de reservar per un altre vídeo.
- Fer-ho en un temps el més curt possible. Intentant "enganxar" durant els primers segons i que l'usuari arribi fins al final on ha de rebre el CTA "crida a l'acció"
- Recorri una productora professional. El vídeo projecta una imatge de la marca que cal cuidar. No només la creativitat i l'originalitat valen, cal donar una imatge de serietat, de marca consolidada i de proximitat. La qualitat de la producció és crucial, i precisament perquè podria arribar a ser contraproduent, és molt recomanable acudir a professionals que entenguin no només de tècniques audiovisuals sinó de l'estratègia vinculada al contingut vídeo que es crearà. El vídeo forma part d'una estratègia de màrqueting, un element molt potent al seu servei.
 
A ONVIDEO això ho sabem i li oferim solucions per a vídeo d'empresa pensant en les seves necessitats i el seu pressupost.