Producció de vídeos: gravació de vídeo d'una entrevista

Video entrevista"L'entrevista és un diàleg entre dues persones on l'entrevistador pregunta per obtenir una informació de l'entrevistat sobre determinades qüestions".

Quan es comença a gravar una entrevista en vídeo, hi haurà un munt de coses en la seva ment, com la manera d'enquadrar cada presa, els angles de la càmera, la ubicació i l'equip a utilitzar. En un altre article vam parlar de com preparar el seu entrevistat per al procés de gravació el vídeo i com s'hauran de preparar les coses. No obstant això, també cal pensar en el que pot succeir durant l'entrevista. Aquí hi ha algunes elements que cal tenir en compte.

Les entrevistes són una fantàstica manera de transmetre l'emoció, la sinceritat i arribar a conèixer a algú. No hi ha res com escoltar les coses des de la font. testimonis de clients, experts de la indústria, notícies de decisions, tècnics experts, els testimonis oculars, tots ells porten tant de pes en algunes situacions, que seria difícil de superar.

Línia dels ulls ::Moltes persones els agrada fer servir múltiples angles quan es grava un vídeo. Això està molt bé, només assegureu-vos que durant una entrevista, quan es canvia l'angle de càmera, que l'entrevistat no canvia d'acord amb la càmera. Es pot produir la sensació a l'audiència de desconnexió de l'entrevistat, i després el vídeo pot perdre el seu principal objectiu o meta. Ja que vostè ha de planificar el seu vídeos abans, cal saber quin serà el seu contingut, i ha de permetre que aquest determini en última instància, l'angle o angles a escollir.

La determinació de l'angle de la càmera Per a aquells que estan planejant una entrevista que necessita connectar-se a l'audiència o si decideix que l'entrevistat parli directament amb el públic, llavors l'angle "just al davant de la càmera" és l'opció més apropiada. Per gravar l'entrevista d'aquesta manera, es crea una connexió més íntima entre l'orador i l'audiència, i es permet una conversa per començar. Quan l'entrevista se centra més en una història i el seu públic està simplement escoltant, llavors l'angle de càmera és probablement més adequat, ja que la connexió no necessita ser creata de la mateixa manera.
Imatge enquadrada el seu tir es tracta d'alguna cosa més que allò que es veurà a la pantalla. De fet, hi ha diversos factors que ha de tenir en compte en planificar la seva sessió de vídeo. Per exemple, vostè vol assegurar-se que a mesura que l'entrevistat està parlant, hi ha un munt d'espai darrere d'ells; fent això l'ajudarà a evitar ombres i augmentar la qualitat del vídeo. A mesura que determina en què l'orador ha d'estar ubicat dins de la presa, es basen en la regla dels terços.
Seguint la regla dels terços quan està preparant gravar el vídeo, ha d'imaginar el tall de pantalla en tres parts, tant horitzontal com verticalment. En fer això en si mateix, ja té una bona ajuda creant un equilibri en la gravació. Si es col·loca l'entrevistat en el terç dret de la pantalla, a continuació, assegureu-vos que estan buscant fora en la mateixa direcció. Si l'entrevistat serà en el terç centre, llavors vostè vol assegurar-se que té alguna cosa interessant en el fons que l'ajudarà a imitar la realitat, com una prestatgeria.
Entorn silenciós. Procurant de crear un fons interessant per l'entrevista, és possible trobar el que està planejant una mica sorollós. Si bé és important comptar amb un gran tir i fons adecuat, el vídeo serà gairebé inútil si ningú pot sentir parlar a l'entrevistat. En el cas de vídeo, la component visual no sempre és tan important com l'audició. Vostè també ha de pensar en tot allò que succeeix a la sala durant l'entrevista. El nombre de persones a l'entorn en el mateix espai ha de ser tan petit com sigui possible per tal d'evitar sorolls i veus de fons.

En Onvideo, productora de vídeo per empresa podem ajudar-lo en la seva pròxima producció de vídeo d'entrevistes, de producte, vídeo corporatiu, de testimonis etc. Estem a Barcelona però ens podem traslladar amb elnostre equip a qualsevol localitat.

 

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 932 108 101 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es