Vídeo publicitari, producció de spot o clip per publicitat

Publicidad vídeoAquest tipus de vídeo és el que més relacionat està amb els que es publiquen en els tradicionals mitjans offline, com la TV. Solen ser també vídeos de curta durada i atractius, però amb algunes diferències:

-Tenen un cost molt inferior de producció i de distribució
-Podem estendre la seva durada i fer diversos formats adaptats
-És molt més fàcil de compartir
El vídeo no només és capaç de transmetre molt més contingut que el text equivalent. En incorporar música, veu i imatge pot arribar a transmetre EMOCIÓ, IMPACTE, SEDUCCIÓ, que és el que realment permet aconseguir el màxim vincle entre usuari i marca. I finalment, negoci...
La tendència del vídeo actual va dirigida a la creació de contingut digital, no per assaltar l'usuari com la publicitat convencional que resulta invasiva, sinó que l'atreu en oferir continguts útils i interessants i mostrant la imatge de l'empresa com a experta, propera, fiable i un referent en el tema que es tracti, sigui producte o servei.
Atraure a l'usuari quan navega per Internet buscanso informació o solucions a una necessitat. I estar present allà amb una imatge de credibilitat i prestigi per a quan aquest usuari es converteixi en client. La marca estarà allà amb la seva imatge de solidesa. I si el contingut digital és el top en màrqueting en línia, el contingut audiovisual és, a més, el més fàcil d'assimilar, recordar i compartir.
A Onvideo sabem com produir l'espot o clip de vídeo per a publicitat, sigui filmació, animació o de qualsevol tipus. Optimitzat per a l'oferta de la seva empresa, el seu entorn i al seu pressupost.
Veure també: solucions vídeo

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 932 108 101 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es