Dimecres, 21 Gener 2015 15:25

Creació audiovisual. Producció de vídeo

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)

CREACIÓN AUDIOVISUAL

 

audiovisual

OnVideo és una productora audiovisual que crea vídeos corporatius, demos, didàctics o de producte, visites virtuals i presentacions. Videos d'empresa per a tot tipus d'oferta i entorn, i personalitzat segons sigui l'objectiu estratègic de la marca.

Des de la primera idea, el guió, passant per la filmació, l'animació, doblatge a altres idiomes, àudio o el tractament 3D, ens encarreguem de tota la producció de vídeo i àudio fins a l'acabat final de l'audiovisual.

 

Si Vostè té un missatge a difondre i un objectiu per a la seva empresa podem assessorar sobre el millor producte ajustat al seu pressupost. El contingut audiovisual té una capacitat comunicativa i com a eina de màrqueting és molt superior al text i augmenta la presència i posicionament del seu lloc web a la xarxa.
 
La millor presentació d'una empresa o un producte s'aconsegueix transmetent EMOCIÓ, i això el vídeo, reforçat amb l'àudio ho fa millor que cap text, còmodament i és més fàcil de recordar!. I quina millor manera de deixar registre d'un esdeveniment o una conferència, donar-li més notorietat i cobertura?
 
A ONVIDEO en sabem d'això: vídeos corporatius i per a empresa en general, estem a Barcelona i disposem d'equip i estudis propis.
 
Demani'ns quan vulgui un pressupost per a qualsevol tipus projecte audiovisual aquí.
 

Llegir 219 vegades Darrera modificació el Dijous, 21 abril 2016 11:51
Més en aquesta categoria: « Streaming

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es