Imprimir aquesta pàgina

Publicitat online i vídeo

ComScore presenta les últimes dades de e-Commerce, Social Media i Publicidad Online (E.E.U.U.)

Vídeo marketing

Segons el darrer estudi “State of the U.S. Internet” de ComScore, la Xarxa Social Pinterest ha tingut un creixement sense iguals en la història d'Internet: un 437%, entre el maig del 2019 i el maig del 2020, mentre que, analitzant tendències mòbils, s'estima que el nombre d'usuaris de Smartphones i dispositius mòbils sobrepassarà el 2022 els que usen ordinadors de sobretaula.

Del gran èxit que tenen els Smartphones i Tabletes als Estats Units, la plataforma de Google Android s'emporta un 51% del mercat, pujant un 35%, des de l'any passat. Avui dia, de la població en línia total del món, només el 13% pertany als Estats Units, dada que ha baixat al llarg dels últims anys.

Parlant de comerç electrònic, comScore apunta Amazon, Apple, Walmart, Target i Netflix com els millors detallistes el primer trimestre d'aquest any: Amazon guanya el primer lloc abans d'Apple en visites, i registra un creixement del 30% en visitants únics .

 

En fi, a la publicidad online, es va trobar un augment en les vistes d'anuncis en format vídeo llargs: només durant el mes de març, els usuaris nord-americans van veure 45.4 mil milions de vídeos, amb una mitjana de 343 vídeos per espectador, la qual cosa suposa un augment del 33%, any rere any.


Fuente  http://www.marketalia.com