Imprimir aquesta pàgina

Vídeo publicitari, producció

Aquest tipus de vídeo és el que està més relacionat amb els que es publiquen en els tradicional mitjans offline. Solen ser també curts i atractius, però amb algunes diferències.
-Tenen un cost molt inferior de producció i distrubució
-Podem estendre la seva durada i fer-ne formats adaptats
-És molt més fàcil de compartir

El vídeo no només és capaç de transmetre molt més contingut que el text equivalent en incorporar música, veu i imatge. Es pot recordar més fàcilment i sobretot pot transmetre EMOCIÓ, IMPACTE, SEDUCCIÓ, que és allò que permet generar un vincle entre usuari i marca.
La tendència actual del format vídeo va dirigida a ser produït com a contingut digital, que no assalta l'usuari com la publicitat convencional lsinó que l'atrau oferint-li continguts útils i interessants, i mostrant la imatge de l'empresa com experta, propera, fiable i un referent en el tema que es tracta, sigui un servei o un producte.
Atreure l'usuari, estar present amb una imatge de credibilitat i prestigi per quan l'usuari es converteixi en client. L'a marca estarà allà amb la seva imatge.
I si el contingut digital és el rei, el contingut audiovisual és el més fàcil d'assimilar, recordar i compartir.
A Onvídeo sabem com produir el vídeo optimitzat al seu producte, els seu entorns i necessitats- Veure també : solucions vídeo per empresa