Imprimir aquesta pàgina

Vídeo i terminals mòbils

El vídeo a través de terminals mòbils està en ple auge. En un entorn com aquest de ràpid creixement l'empresa no pot quedar-se'n al marge i aquí algunes de les raons :
Vídeo y móvil

Audiència ascendent : sí, gran part de les persones passen mirant la pantalla del seu mòbil cada vegada més temps, en diferents terminals i per més usos.
Facilitat d'ús: el vídeo és fàcil de consumir des d'un mòbil i és com ho volen els usuaris.
Aporta visibilitat i rellevància: pensi que si vostè no està donant el que volen els usuaris se n'aniran a un altre lloc tan ràpid com van arribar, o més...
El vídeo és social: una activitat que es presta per ser vidualitzada en companyia, comentada i per tant compartida. El vídeos poden esdevenir virals, els textos rarament.
Millora el posicionament: els vídeos són una gran eina en les estratègies SEO, perquè el contingutde vídeo està més valorat en els resultats de Google. Així la seva empresa i el seu contingut seran més fàcill de trobar !
Participació alta: el vídeo és el format més atractiu en el mòbil. El text també funciona, però no té l'impacte emocional. Les imatges, el moviment, la música, la locució apareixen compactats en un sol mitjà.
El vídeo corporatiu aporta experiència de marca : mitjançant la creació de continguts de qualitat, útils o entretinguts es pot influir en la menra com el públic percep la seva marca.
És memorable: dóna una bona impressió i deixa una imatge més duradoora. Les persones recordem coses com imatges visials i música, inclús inconscientment, i sembla recordar molt bé el contingut en vídeo.
Ampli abast: a falta d'una reuinió cara a cara, el vídeo és la millor manera de mostrar i explicar al seu públic una proposta de valor i una visió general de l'empresa. El vídeo pot estar treballant 24/7 fent una bona impressió a escala global i dintre del calendari del client. Un vídeo arriba a aportar moltes de les funcions de les trobades d'empresa, trucades telefòniques i emails de presentació.