Imprimir aquesta pàgina

Nou canal Youtube

youtube

YouTube acaba de proporcionar als seus usuaris un nou aspecte dels canals, millorats per usuaris i optimitzat també i per terminals com smartphomes i tablets.

 

Oferint-hi col·locar un ampli banner personalitzat com a imatge de portada, semblant al que tenim en algunes xarxes socials, a més de la imatge de perfil. També s’hi mostra una àmplia descripció de l’activitat i clara informació d’enllaços a altres pàgines o xarxes. El disseny general és més clar, sense botons innecessaris que compliquen la usabilitat.

Youtube pretén reforçar l’”experiència de canal”, molt més apropiat per marques que l’utilitzen com a plataforma útil de presència i difusió de continguts audiovisuals.

El vídeo de presentació l’anomenen ara trailer i els vídeos del canal es poden organitzar en el que en diuen seccions. I darrerament, a més es poden etiquetar per la millor organització dels vídeos.
L’elecció del format de visualització, l’escalat, es pot fer de forma més clara i per cada un dels vídeos.
Tret dels usuaris partner encara no és possible personalitzar realment la miniatura  dels vídeos pujats a la plataforma i tampoc és possible apuntar amb les anotacions a un altre lloc que no sigui un altre vídeo o canal del mateix YouTube.

El nou look s’ha d’activar manualment, a voluntat de l’usuari i és possible retornar en qualsevol moment a l’aspecte antic, al menys de moment...