Imprimir aquesta pàgina

Canals de difusió del contingut audiovisual d'empresa

La meva empresaQuins són els canals per a difondre el contingut audiovisual?
El contingut audiovisual online, el vídeo, és molt apreciat tant pels usuaris com per Google, que realment "mima" el vídeo en els seus resultats de cerca. A més és un contingut molt fàcil de compartir (fins i tot de viralitzar) i adaptat a tot tipus de terminals, no només ordinadors.
Hi ha diverses maneres de presentar el vídeo en línia:
En servidors de vídeo com Youtube, Vímeo, Daylimotion i altres. El 40% d'empreses ja l'utilitzen en la seva estratègia B2B per promocionar el seu contingut vídeo. Aquests llocs es comporten com autèntiques xarxes socials de gran potencial permetent fins i tot la viralización del contingut, així com augmentar la seva notorietat entre els contactes dels usuaris. A més, amb la creació dels canals personalitzats poden exercir com a potent eina de branding i de fidelització d'usuaris així com un valuós canal de captació de subscripcions.
Vídeo inserit o incrustat en la pròpia web corporativa. El vídeo és fàcilment incrustable (embebed vídeo) en pàgines web, blogs o landing pages, enriquint el valor del lloc, i sense sortir de la pròpia pàgina afavoreix la conversió. El seu missatge sempre resulta més fàcil de recordar i compartir que el text equivalent.
Correu electrònic, email-màrqueting. El vídeo pot oferir contingut de valor afegit a aquest tipus de missatges de comunicació directa, millorant els resultats de la campanya i augmentant la seva convertibilitat.
Xarxes Socials. A la meitat dels usuaris de xarxes socials els agrada trobar vídeos en els perfils d'aquelles marques a les que segueix. A més, és molt fàcil de compartir un vídeo a través de les plataformes socials. Aquestes, per la seva banda, faciliten la visibilitat, de tal manera que atreguin l'atenció dels usuaris.
Vostè pot reflexionar sobre quina importància té ara mateix el vídeo en la seva estratègia de continguts de la seva marca
 
En Onvideo podem ajudar amb diferents solucions per disposar del seu vídeo d'empresa. La millor manera de mostrar no només la seva marca, sinó que és el que fa a empresa, i no només amb paraules ...