Imprimir aquesta pàgina

Contingut digital convertit a format vídeo

La creació d'un post o d'un article representa la fase més costosa en la generació contingut digital: documentació, creativitad i dedicació .
Molts dels temes no són purament actuals sinó de llargta vigència, i per això resulta totalment lícit recuperar l'article propi per actualitzar-lo. I no només al moment actual sinó a un nou usuari objectiu, o bé a un nou format i canal de distribució.
Això ens proporcionarà una més gran presència a la xarxa, més probabilitats de ser trobats tant per usuaris com cercadors i en definitiva més tràfic a la nostra pàgina alhora que millorem el posicionament web o SEO.
No estem parlant de duplicar contingut, sinó realment de reciclar-lo.aprovechar contenido

Part del treball que realitzem a Onvídeo Productora Audiovisual consisteix a convertir a format vídeo alguns dels textos o presentacions dels nostres clients. Incorporant-hi moviment, música, veu en off etc.. Són produccions audiovisuals senzilles, però en aquests continguts de text l'empresa hi ha invertit importants esforços i reciclant-los així obtenim una addicional presència online i un retorn més gran.
El vídeo és el contingut més fàcil d'assimilar, es recorda millor i és molt fàcil de compartir i visualizar en qualsevol terminal.
Per tal de difondre els continguts textuals ens valem dels blogs, xarxes socials, servidors de continguts especialitzats etc., per presentacions tenim Issuu, Slideshare etc, i per imatges Pinterest, Flickr, Picassa etc i finalment per vídeo tenim : Vímeo, Youtube etc

A Onvídeo fem producció audiovisual, sabem com funciona això i el podem ajudar. Un contingut vídeo aporta més presència i visibilitat a la xarxa, representa una bona empenta al SEO i no és tan car com a alguns els sembla. 
Veure més a  SOLUCIONS VÍDEO PER EMPRESA.