Vídeo learning : Vídeos educatius, formatius i d'aprenentatge.

El sector de la formació está vivint un canvi important en els seus plantejaments, passant del model purament presencial un creixement imparable del e-learning, que en les grans empreses ja és del 31% i en el agents socials arriba al 45%.
Entenem com a e-learning l'educaió a distància que es desenvolupa a través de canals electrònics en especial Internet. Estan emergint moltes aplicacions i camps en els qual l'ús del vídeo pot donar un valor afegit a la comunicació de les empreses, més presència a la xarxa i en conseqüència augmentar les possibilitats de generar negoci.videolearning imatge
.
La tendència a incorporar continguts audiovisuals en els processos de formació és una tendència imparable i "les empreses proveïdores hem d'estar preparades al 100% per assumir el repte", assegura Carlos Bisacy, director d'e-ABC "La incorporació de mitjans audiovisuals apropa el coneixement al les persones i permet una millor interacció entre els individus que intervenen en el procés formatiu (tutor-alumne, alumne-alumne) a més de facilitar la humanització en la formació".

"El vídeo ha estat sempre una manera d'afegir un impacte addiconal a la formació, ja que pot portar un tema a la vida i desafiar els alumnes a pensar, sentir i fer coses de manera diferent" afirma Martin Addison direcor de Managing Video Arts "Estem vivint com un número creixent de professionals de la formació estan descarregant i consumint els contingts audiovisuals online. Alguns formadors estan creant recursos de e-learning de ràpid desenvolupament mitjançant la combinació del video ready-made, la pròpia experiència i els seus continguts".
A Onvideo això ho sabem i el podem assessorar en el proper projecte de vídeo learning per la seva empresa.

Creació

CreaciónDisposem d’un equip professional propi amb estudi d’àudio i vídeo per poder oferir la creativitat i la qualitat que la seva marca necessita. Podem orientar-lo sobre el producte audiovisual idoni segons sigui el seu objectiu.

Acabat

AcabadoDes del rodatge o la gravació fins al muntatge i edició sempre sota la supervisió del client. Producció de vídeo i d'àudio totalment a punt per ser aplicats com a contingut web útil, actual i original.

Promoció

PromociónGoogle és sensible també als vídeos i existeixen diversos canals de difusió dintre l’entorn online. És important l’optimització de la plataforma de difusió així com el seu manteniment i la dinamització de continguts.

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es