En què consisteix l'streaming?
 
El terme streaming o live stream (transmissió en temps real) és una tecnologia que fa possible veure o  escoltar una arxiu de so o vídeo directament en una pàgina web sense haver de descarregar prèviament aquest arxiu, sinó que es fa en flux continu.
La producció streaming es lliura de forma contínua via Internet a través d'un sevidor, de forma molt diferent de la descàrregues típiques d'Internet, en les quals cal que les dades s'hagin descarregat integrament abans de ser visionades.
 
En principi podem diferenciar dos tipus d'streaming:

- Streaming en directe o en temps real (tret d'algun decalatge o lag de temps degut al processament del senyal). Amb possibilitat d'interacció per part del usuaris en temps real.

- Streaming sota demanda o a la carta, l'accés és a petició de l'usuari d'un contingut ja enregistrat. L'accés es fa introduint un password, previ pagament o bé accés lliure.
 

Streaming enllaç

Emision streaming
 

Creació

CreaciónDisposem d’un equip professional propi amb estudi d’àudio i vídeo per poder oferir la creativitat i la qualitat que la seva marca necessita. Podem orientar-lo sobre el producte audiovisual idoni segons sigui el seu objectiu.

Acabat

AcabadoDes del rodatge o la gravació fins al muntatge i edició sempre sota la supervisió del client. Producció de vídeo i d'àudio totalment a punt per ser aplicats com a contingut web útil, actual i original.

Promoció

PromociónGoogle és sensible també als vídeos i existeixen diversos canals de difusió dintre l’entorn online. És important l’optimització de la plataforma de difusió així com el seu manteniment i la dinamització de continguts.

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es