Com tenir un pressupost d'un vídeo corporatiu o d'empresa

COM CREAR UN PRESSUPOST PER A LA PRODUCCIÓ DE VÍDEO CORPORATIU
 
Pressupost_1.png
 La producció de vídeos per empresa pot ser un procés molt gratificant. Tant si es treballa de forma independent o amb una empresa productora de video, es necessita un pressupost. Un pressupost detalla els diners que necessita per arribar a completar el seu projecte. És una línia d'instrucció de productes i serveis que s’adquiriran al llarg del procés de producció. Aquest article el portarà a través del procés de creació d'un pressupost per a la producció de vídeo corporatiu.
Una vegada que entengui el document, llavors vostè pot seguir endavant amb la planificació de com fer un vídeo corporatiu.
Un pressupost és una eina molt important i ha d'ajudar a tots a entendre els costos involucrats en la producció i els límits que podem gastar. Si vostè està planejant anar a una empresa de producció, és bo estar preparat amb una breu descripció  i una idea de quin és el pressupost que són capaços d'assignar al projecte. Ells poden llavors adaptar els seus serveis dins els paràmetres financers que s'han fixat.
El principal desafiament a l‘hora de fer un un pressupost, és tenir l'estimació de la quantitat de treball i d’altres recursos que un determinat projecte pot necessitar. Aquesta és una habilitat que sens dubte es fa més encertat i fàcil amb l'experiència.
 
QUÈ ÉS UNA PLANTILLA DE PRESSUPOST DE PRODUCCIÓ DE VÍDEO CORPORATIU?
 
Una plantilla de pressupost és un full de càlcul d'Excel amb format previ que es pot utilitzar en pressupost per a diferents produccions de vídeo. Normalment s’hi inclou el mateix tipus de coses i sempre es pot personalitzar una plantilla existent per satisfer els seus propòsits concrets.
Una plantilla de pressupost no és més que preu d’unitats individuals i quantitats. El full de càlcul es formularà de manera que ho fa de forma automàtica l obtenint imports parcials i de les partides totals. Això vol dir que vostè pot experimentar amb les quantitats d'articles en particular i avaluar l'impacte global del seu pressupost.
 
QUÈ S'HA D'INCLOURE EN UN PRESSUPOST DE PRODUCCIÓ DE VÍDEO?
 
ELS COSTOS DE PREPRODUCCIÓ
Planificació: “history-board”, elaboració de guions, gestió i preparació (per exemple, el temps dedicat a l’audició i la contractació d'actors , presentadors o locutors). La realització del guió és possiblement l'element més important de la planificació de la fase de producció. Si es disposa d’una precisa  seqüència d'ordres del que desitja veure i sentir al seu vídeo, s'estalviarà temps i diners. I maldecaps!
En aquest cas, els costos associats seran, en termes de temps de l’equip de persones per fer la feina esmentada.
ELS COSTOS DE PRODUCCIÓ DE VÍDEO
Equip tècnic: s’haurà de pagar pel seu seva càmera i operadors de so.
Lloguer de material: a menys que ja és propietari del seu propi equip, haurà de fer un pressupost per a despeses de lloguer de qualsevol equip o l'equip addicional necessari.
Lloguer o la ubicació honoraris Productora: és possible que hagi de pagar per espai d'estudi o càrrecs ubicació. Tingueu en compte que quants més llocs que utilitzen, més la seva producció li costarà, no només en termes de despeses d'ubicació, sinó també pel cop d'efecte en les despeses de viatge i el temps de la tripulació per viatjar.
Despeses de viatge: si utilitza diverses ubicacions que haurà de cobrir les despeses de viatge de la tripulació i dels actors involucrats.
Hospitalitat: és important que l'equip i els actors / presentadors etc disposin d’un càtering durant la producció. Un equip feliç és un equip productiu!
Talent: algun presentador o actors necessitarà per cobrir les seves necessitats de producció.
 
COSTOS DE POSTPRODUCCIÓ
Sessió d'edició: caldria estimar la quantitat de material d'arxiu que tindrà i quant de temps necessita una sessió d'edició de:
Treball d’edició: els editors apliquen càrrecs estàndard i això ha de resultar fàcil de planificar si s'ha calculat amb precisió la quantitat de d’hores que es que necessitarà l’editor
Gràfics i animació: aquess elements són excel·lents per a l'obtenció d'informació a través que no es pot dir el contrari o vist. Si vostè disposa d’un presentador o una veu en off, gràfics i títols podrien ser innecessaris. O bé, és possible que vulgueu fer ús de títols i gràfics en lloc d'un presentador.
Locutor professional: és possible que hagi decidit gravar la narració de de la professional veu per al vídeo. El cost dependrà del perfil de la persona que triï, i no cal pagar molt més per una celebritat.
Creació de subtítols: pot ser necessària la creació de subtítols amb la finaitat d’incidir elen el SEO, i potser les demani en  idiomes alternatius.
 
ALTRES CONSIDERACIONS DEL COST
Els costos no previstos: és aconsellable posar alguna partida en el seu pressupost per cobrir despeses imprevistes que puguin sorgir (i sorgiran) durant el procés.
Cal preveure a efectes financers que l’empresa productora cobrarà per avançat un percentatge (entre el 5 i el 30%) del total en concepte de compromis de l’encàrrec del projecte i que algunes despeses caldrà avançar-les en proporció més alta (reserva de plató, de material etc)
Tenir un pressupost significa que vostè pot sentir-se segur sobre el que està passant en el seu projecte, ja sap el que té i està mantenint un control de les seves despeses. I això ha de fer tot el procés de producció de vídeo més fàcil i menys estressant.
 
ONVIDEO. Tenim una àmplia experiència en vídeos d'empresa. No dubteu a consultar-nos. Som a Barcelona
 
 

On estem

ONVIDEO - LocalizaciónOnvideo producció audiovisual
General Alvarez de Castro, 8 local 1
Ciutat Vella
08003 Barcelona

Tels. 936 798 759 - 651 922 177
onvideo@onvideo.es